ÁRAK és INFORMÁCIÓK

Információk:

Ha szeretnél eljönni hozzám egy fotózásra kérlek mindenképpen kalkulálj azzal, hogy a bejelentkezési idő kb. 2 hét. Esküvőfotózást sajnos jelenleg nem tudok vállalni, köszönöm a megértésed! Fizetni készpénzben tudsz majd a fotózás végén.

Az adatkezelési tájékoztatót itt tudod elolvasni: PDF


Helyszín

A fotózás helyszíne Sárvár, egyéb eset megegyezés szerint.

Retusálási idő

A retusálási idő 6-8 munkanap. Előre is köszönöm a türelmed!

Képek átadása

A fotókat egy privát linken, az interneten keresztül küldöm át neked.

Utalvány

BÁRMELYIK CSOMAGOT MEGVÁSÁROLHATOD UTALVÁNY FORMÁJÁBAN IS!

Hasznos tanácsok fotózás előtt:

Ha hozol magaddal egy bőrönd ruhát, akkor sincs probléma 🙂 majd közösen kiválasztjuk, hogy melyikben lépj a kamera elé. Fontos, hogy olyan darabok legyenek, amiket szeretsz és jól érzed magad bennük, de nyugodtan lehetsz sokkal merészebb is, mint a hétköznapokban. Egy jó portré hűen tükrözi az alany személyiségét, ezért szükséges, hogy pár alap, klasszikus ruhadarab is szerepeljen a válogatásodban (egyszínű ing - fekete vagy fehér előnyben, body, bőrdzseki, zakó/blézer, garbó), még akkor is, ha kifejezetten vagány témában gondolkozol. Használj kiegészítőket: sál, kalap, nyaklánc, bármi jól jöhet, ami feldobja a szetted és emel a látványon.
Fontos, hogy kerüld a bulizást a fotózás előtti napon, érkezz kipihenten és pontosan, ruháid legyenek tiszták és vasaltak, a szemöldököd legyen ápolt, figyelj a friss és alapos szőrtelenítésre. Abban az esetben, ha mi készítjük el a sminked és frizurád, kérlek gyere frissen mosott hajjal és smink nélkül. Köszönjük! 🙂 Ha ez az első fotózásod, nyugodtan próbálgass pózokat, arckifejezéseket otthon a tükör előtt. Így kitapasztalhatod, melyik áll jól Neked és mi az ami előnyös. A legfontosabb, hogy ne izgulj! Ez egy csapatmunka, együtt hozzuk össze, neked igazából csak önmagad kell adnod, a többit pedig ránkbízhatod. 😉


100% ELÉGEDETTSÉGI GARANCIA!!
Ha fotózás során egyetlen általad elfogadható képet sem találunk, nem kell fizetned a szolgáltatásért (ez esetben a fotók nem kerülnek átadásra)!

Az árak bruttó árak, forintban értendők és kizárólag privát felhasználásra vonatkoznak! ÉRVÉNYES: 2024.02.01-től