Nyomot hagyni magunk után, maradandót alkotni, ez sok ember vágya... Az enyém is... :)

Kinek a kezében ne lett volna már fényképezőgép? Az embereket mindig is hajtotta a vágy, hogy megörökítsék a különleges dolgokat. Fotókat készítünk magunkról, tájakról, emberekről. Maradandót akarunk, kézzel foghatót, képet ami megörökít. A fotózás különleges művészet: képet varázsol a múló idő által behatárolt pillanatokból, ami a lélek egy darabja, a belső világ tükröződése, érzelemeket, hangulatokat közvetít.

Elkapni egy pillanatot (azt a bizonyost), megörökíteni valamit ami igazából megfoghatatlan, megpróbálni láttatni a világgal azt amit látunk és átadni úgy, hogy másoknak is legyen esélyük észrevenni, megérteni. Ismeretlen tájak hirtelen karnyújtásnyira kerülhetnek, egy hölgy mosolyoghat ránk a régmúltból, a rókák egy méterre ugrálhatnak... :)​

Gergác Tibor vagyok. Célom: minden képi eszközt felhasználva kis egyediséget vinni fotóimba, szeretek megteremteni egy saját világot, érzésekkel, hangulatokkal, színekkel. A fotózás szenvedély, nekem legalábbis az, és hogy a képeimmel sikerül-e ezt átadni, mindenki döntse el. Végezetül köszönöm Feleségemnek az eddigi biztatást, türelmet és támogatást, a Spirit Hotel*****-nek pedig ezt a szenzációs kiállítást: KATT IDE

A STÚDIÓ:
állandó LED fények: GODOX 150W LED 3db, JINBEI 100W LED 1db, stúdióvakuk: MIKROSAT 320W vaku 2db, MIKROSAT 160W vaku 2db, VISICO 300W vaku 1db
fényterelők: stripbox 30cm x 160cm 2db, octobox 120cm méhsejtráccsal 1db, beauty dish 56cm 1db, nagy négyszárnyú fényterelő (színszűrőkkel) 1db, kis négyszárnyú fényterelő (színszűrőkkel) 1db, softbox 90cm x 120cm 1db, fehér és ezüst ernyő 1-1db, octobox 80cm 1db, derítőlapok, rengeteg háttér

öltöző, 42 m² kültéri rész, minibár, klíma, kulturált mellékhelyiség, füstgép, szélgép, folyamatosan bővülő kiegészítők - ruhák, ékszerek...

felszerelésem: Canon 5Ds 50Mpx, Sigma Art és Canon objektívek 15-600mm-ig, (Fuji X-T2 ♥ Fuji 35/1.4)


REFERENCIÁK:


Spirit Hotel*****

Zséda

ParkInn

Vastag Csabi

Optic World

Péter Szabó Szilvi

Halász Judit

Pásztor Anna

Nyári Dia

Janicsák Veca

BSW

Laser Corner

Camicia by Korinna

STYL

Splendor

Universal Music Hun.

ONYX Garden

Hotel Viktória****

Mesteri Thermál

Mirage Hotel****

Vélemények:

"Kedves Tibi! Nagyon jó érzéked van a fotózáshoz! Sikerült olyan képeket készítened rólam, amilyenek eddig még nem szerepeltek a portfoliómban, pedig már egy jó ideje a szakmában vagyok. Köszönet a közreműködésért! :) Szuper lett az oldalad is! Könnyen kezelhető, letisztult és elegáns! Gratulálok! Anna / www.zsirosanna.com"

Zsiros Anna, Budapest

"Stílus-ez a szó jut először eszembe rólad. Az az igazán jó fotós szerintem, akinek felismerik a képeit, ránézel, és rávágod, hogy "Ezt a Tiger Fotózta". Én rávágom... És mások is... Eredeti és stílusos vagy!"

Andi, Győr

"Úgy érkeztem meg a fotózás helyszínére, hogy csak az járt a fejemben "nem tudok nevetni a kamerába" és "utálom, ha fotóznak"... Tibi, tégy csodát! Legnagyobb meglepetésemre, így lett! :) Tibi közvetlenségének és profizmusának köszönhetően hamar feloldódtam és észrevétlenül eltelt az idő. Nagyon jól éreztem magam, azóta tudok nevetni a kamerába. :) A képek egészen Athénig repültek, sűrű "Bravo! Bravo! " - elismerésekkel körítve. Köszi!"

Reni, Athén

"Egy örök élmény volt! Kedves vagy, odafigyelsz a modelledre, próbálsz összhangot találni. Tudsz segíteni milyen beállítás, póz mutatna a képen. A hangulat vidám, laza volt. Azt mondják, olyan foglalkozást kell választani amiben az ember örömét leli, élvezettel csinálja. Rajtad végig ezt láttam, éreztem, Téged ez éltet, ez a hobbid, a szenvedélyed és az életed. Ezt csak így lehet csinálni. Bármit csak így lehet csinálni, vagy nagyon jól, vagy sehogy...és Te az első csoportba tartozol! A képek gyönyörűek, egyediek lettek."

Barbi, Dunaszerdahely

"Már sok újat nem tudok neked mondani, imádom az összes képet amit csináltál rólam! Hogy mit jelent nekem egy veled való fotózás?! - Egy fergetegesen vidám délutánt, olyanokat hoztál ki belőlem amikről nem is tudtam hogy léteznek! :) Visszaadtál nekem egy nagyon fontos dolgot: az önbizalmamat! Köszönöm!!"

Rami, Sárvár

"Félelemmel vegyes kiváncsisággal vártam a nagy napot. Tibi nyitott, vidám személyisége és profizmusa azonnal magával ragadott és élveztem hogy egy teljesen új helyzetben kipróbálhatom magam. Minden nőnek javasolni tudom, hogy egyszer tigerphoto-s objektiven keresztül lássa önmagát, hisz ez felér egy önbizalom növelő tréninggel! A végeredmény láttán többen megkérdezték, hogy mióta modellkedem...kell ennél pozitivabb visszajelzés? :)"

Judit, Pécs

"Mit is írhatnék, sok fotóssal volt már dolgom, de te vagy a kedvencem. Veled dolgozni könnyed, játékos és mindig egy újabb élmény. Mindig próbálod kihozni a maximumot, kreatív vagy, törekszel az újra, melletted az ember nyugodtan elengedheti magát, ami a képeken meg is látszik! :) A képek gyönyörűek, a színvilág egyedi, mindegyiknek megvan a saját hangulata és örülök, hogy nekem is jutott a híres, Tigeres fotóvilágból! :)"

Reni, Sopron

"Egyszerűen csak KÖSZÖNÖM! Zitának azt, hogy olyan arc néz vissza rám a képekről, amit talán életemben először, szépnek látok! Tibinek pedig, a türelmet, a profizmust, a kitartást, hogy az én két éves nyughatatlan hisztis kisfiamról is, ilyen képeket tudott csinálni! Na persze és azt, hogy végre vannak családi fotó négyünkről, nem is akármilyenek :)"

Andi, Zalaegerszeg

Kövessetek Instagramon!