Kinek a kezében ne lett volna már fényképezőgép?

Az embereket mindig is hajtotta a vágy, hogy megörökítsék a különleges dolgokat. Fotókat készítünk magunkról, tájakról, emberekről... Maradandót akarunk, kézzel foghatót, fényképet ami megörökít. A fotózás különleges művészet: képet varázsol, a múló idő által behatárolt pillanatokból, ami a lélek egy darabja, a belső világ tükröződése, érzelemeket és hangulatokat közvetít... Elkapni egy pillanatot (azt a bizonyost), megörökíteni valamit ami igazából megfoghatatlan, megpróbálni láttatni a világgal azt amit látunk és átadni úgy, hogy másoknak is legyen esélyük észrevenni, megérteni. Ismeretlen tájak hirtelen karnyújtásnyira kerülhetnek, egy hölgy mosolyoghat ránk a régmúltból, a rókák egy méterre ugrálhatnak :)
​Gergác Tibor vagyok, 2008 eleje óta kezdtem el komolyabban foglalkozni a fotózással, hamar magával ragadott, mára fontos része lett az életemnek, munkám és hobbim egyszerre...
Célom: minden képi eszközt felhasználva kis egyediséget vinni fotóimba...szeretek megteremteni egy saját világot, érzésekkel, hangulatokkal, színekkel...A fotózás szenvedély, nekem legalábbis az...és, hogy a képeimmel sikerül-e ezt átadni, mindenki döntse el maga...Végezetül köszönöm Feleségemnek az eddigi biztatást, türelmet, támogatást és segítséget. :)

 • Rólam írták:

  Kedves Tibi! Nagyon jó érzéked van a fotózáshoz! Sikerült olyan képeket készítened rólam, amilyenek eddig még nem szerepeltek a portfoliómban, pedig már egy jó ideje a szakmában vagyok. Köszönet a közreműködésért! :)
  Szuper lett az oldalad is! Könnyen kezelhető, letisztult és elegáns! Gratulálok!

  Zsiros Anna, www.annazsiros.com
 • Rólam írták:

  A fotozás Veled egy örök élmény marad számomra. Kedves vagy, odafigyelsz a modelledre, próbálsz összhangot találni. Tudsz segíteni, mikor, milyen beállítás, póz mutatna a képen. Az egész fotozás hangulata vidám, laza volt. Könnyű volt Veled dolgozni, nagyon hamar megtaláltuk az összhangot. Azt mondják, olyan foglalkozást kell választani, amit az ember nem csak a munka, megélhetés végett művel, hanem amiben örömét leli, élvezettel csinálja. Rajtad végig ezt láttam, éreztem, Téged ez éltet, ez a hobbid, a szenvedélyed és az életed. Ezt csak így lehet csinálni.. Bármit csak így lehet csinálni, vagy nagyon jól, vagy sehogy...és Te az első csoportba tartozol! A képek pedig gyönyörűek, egyediek lettek amilyet csak a Tiger Photo tud.

  Barbara , Dunaszerdahely
 • Rólam írták:

  Mit is írhatnék, sok fotóssal volt már dolgom, de te vagy a kedvencem. Veled dolgozni könnyed, játékos és mindig egy újabb élmény. Mindig próbálod kihozni a maximumot, kreatív vagy, törekszel az újra, melletted az ember nyugodtan elengedheti magát, ami a képeken meg is látszik! :) A képek gyönyörűek, a színvilág egyedi, mindegyiknek megvan a saját hangulata és örülök, hogy nekem is jutott a híres, Tigeres fotóvilágból! :)

  Reni, Sopron
 • Rólam írták:

  Stílus-ez a szó jut először eszembe rólad. Az az igazán jó fotós szerintem, akinek felismerik a képeit, ránézel, és rávágod, hogy "Ezt a Tiger Fotózta". Én rávágom.... És mások is..... Eredeti és stílusos vagy!

  Andrea, Győr
 • Rólam írták:

  Úgy érkeztem meg a fotózás helyszínére, hogy csak az járt a fejemben "nem tudok nevetni a kamerába" és "utálom, ha fotóznak"... Tibi, tégy csodát! Legnagyobb meglepetésemre, így lett! :) Tibi közvetlenségének és profizmusának köszönhetően hamar feloldódtam és észrevétlenül eltelt az idő. Mindenkinek csak ajánlani tudom, nagyon jól éreztem magam, azóta tudok nevetni a kamerába és szeretem ha fotóznak. A képek egészen Athénig repültek, sűrű "Bravo! Bravo! " - elismerésekkel körítve, magyar lányok legendás szépségének hírnevét öregbítve. Köszönet érte! :)

  Renáta, Athén
 • Rólam írták:

  Nekem a közös fotózásokról csak pozitív visszajelzéseim vannak! :) Már az első fotózásunk alkalmával fel tudtam oldódni, közvetlen, vicces, és segítőkész vagy! Mindig vannak remek instrukcióid a számomra, amivel segíted a munkám én meg a tiéd! Legalábbis mindig próbálkozok! :) A fotók meg szerintem magáért beszélnek. A barátaim körében sőt még ismeretlenek is rámírnak, hogy mennyire jók, mert természetes és nem beállított! Nekem is nagyon tetszenek,mert benne van az ami tényleg én vagyok! Szóval szuper ember és szuper fotós vagy!

  Adri, Szombathely
 • Rólam írták:

  Már sok újat nem tudok neked mondani, imádom az összes képet amit csináltál rólam! Hogy mit jelent nekem egy veled való fotózás?! - Egy fergetegesen vidám délutánt, olyanokat hoztál ki belőlem amikről nem is tudtam hogy léteznek! :)
  Visszaadtál nekem egy nagyon fontos dolgot: az önbizalmamat! Köszönöm!!

  Rami, Sárvár
 • Rólam írták:

  Mit akarok én itt, ennyi gyönyörű modell között? Ez motoszkált a fejemben, amikor az első találkozásunkkor Tibi referenciáit nézegettük. De ő hamar eloszlatta a kételyeimet, félelmeimet, és (ahogy a képek is bizonyítják) megmutatta, hogy egy átlagos csajról is készülhetnek szép, különleges képek. Bár akkor még egyikünk sem tudta, hogy kettőnket fényképez :), pocakomban a kisbabámmal, mindkettőnknek felejthetetlen élményt nyújtott, és nagyon élveztük a fotózást! Remélem hamarosan újra a kamerája elé állhatunk, immár egy baba-mama fotósorozat kedvéért! :)

  Tímea, Veszprém
 • Rólam írták:

  Egyszerűen csak KÖSZÖNÖM! Zitának azt, hogy olyan arc néz vissza rám a képekről, amit talán életemben először, szépnek látok!Tibinek pedig, a türelmet, a profizmust, a kitartást, hogy az én két éves nyughatatlan hisztis kisfiamról is, ilyen képeket tudott csinálni! Na persze és azt, hogy végre vannak családi fotó négyünkről, nem is akármilyenek :)

  Andrea , Zalaegerszeg
 • Rólam írták:

  Nagyon nagyon köszönjük, hogy elvállaltad az esküvőnk fotózását, pontosan ilyen típusú fotókra vágytunk amelyek nem szokványosak, vagányak és évek múlva is ugyanazt az érzést váltják ki belőlünk: wáááá, de gyönyörűek...azt hiszem Michael után Te voltál a legjobb választás az esküvőnkön. ;) Köszönjük!!

  Andrea , Graz
 • Rólam írták:

  Félelemmel vegyes kiváncsisággal vártam a nagy napot. Tibi nyitott, vidám személyisége és profizmusa azonnal magával ragadott és élveztem hogy egy teljesen új helyzetben kipróbálhatom magam. Minden nőnek javasolni tudom, hogy egyszer tigerphoto-s objektiven keresztül lássa önmagát, hisz ez felér egy önbizalom növelő tréninggel! A végeredmény láttán többen megkérdezték, hogy mióta modellkedem...kell ennél pozitivabb visszajelzés? :)

  Judit , Budapest

Publikált fotóim

fotozz!

500px 

Pályázatok

Artwork fotópályázat

1. 3. ill. 4. hely

Közösségi média

facebook

instagram